Vi søker prosjektleder

Vaag Reklamebyrå vokser og søker nå etter en prosjektleder som kan jobbe med våre største kunder.

Vaag Reklamebyrå er et byrå med lang og bred erfaring. Vi har kjernekompetanse innen strategi, rådgivning, design, innholdsproduksjon, film, foto, digital markedsføring, synlighet og print. Kundene våre er nasjonale og internasjonale, store som små, og vi har bygget kjente merkevarer.

Interesse for godt håndverk, gode bilder, god tekst og en god relasjon til kundene er sentrale verdier. Vi utfordrer våre kunder til å gå nye retninger for å utvikle deres merkevare, og vi våger å tenke annerledes samtidig som vi ivaretar deres kommunikasjonsbehov. Alle oppdrag er unike, og med vår solide kunnskap innen markedsføring løser vi utfordringene med både hjerte og hjerne.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har erfaring fra reklamebyrå, mediebyrå, digital byrå eller innholdsbyrå. Som prosjektleder i Vaag Reklamebyrå vil du ha ansvar for alt som skal gjøres i et kundeforhold, og jobbe tett med kundeansvarlig rådgiver, kreativt team, interne produksjonsressurser og eksterne samarbeidspartnere.

Du vil jobbe med:

Ressurs- og tidsplanlegging

Rådgivere, kreatører, designere, kunder, nødvendige leverandører og samarbeidspartnere

Økonomistyring, budsjettering og fakturering

Etter vår mening; bransjens hyggeligste og dyktigste kollegaer

Noen egenskaper vi ser etter:

Organiseringsevne: Du må kunne håndtere flere oppgaver samtidig og holde orden på ulike kampanjer og prosjekter. Evnen til å planlegge, prioritere og administrere tid er avgjørende.

Kommunikasjonsevner: Det er viktig at du kan kommunisere tydelig og effektivt med klienter, teammedlemmer, leverandører og andre interessenter

Fleksibilitet: Reklamebransjen kan være dynamisk og endringsorientert. Du må være fleksibel og kunne tilpasse deg endringer i krav, tidsplaner eller klientens behov.

Kreativitet: Det er ønskelig om du har en kreativ tankegang og evne til å tenke utenfor boksen. Dette bidrar til å generere nye ideer og innovative tilnærminger til kampanjer og prosjekter.

Det er fint hvis du har:

Minst 3-5 års erfaring fra markedsføringsbransjen. Det er en stor fordel om du har god innsikt og erfaring med kommunikasjonsoppdrag og er opptatt av å levere gode uttak spesialtilpasset sin flate.

Relevant utdanning innen markedsføring, kommunikasjon og/eller økonomi, men dette er ikke et must. Erfaring veier tyngre!

Arbeidstid

Mandag til fredag: 08:30-16:30.

 

Arbeidssted

I våre hyggelige lokaler midt i Brumunddal sentrum.

 

Vi venter på den rette, men det ønskelig med snarlig oppstart. Vi behandler søknader fortløpende.  Føler du at du ikke oppfyller alle punktene på listene over? Vi oppfordrer deg allikevel til å søke, da personlig egnethet vil bli vektlagt!

Søk nå

Vil du bli vår nye kollega i Vaag Reklamebyrå? Vi vil gjerne høre fra deg!

Kontakt vår kreative leder Richard K. Johansen.

Ring 48 32 66 98 eller send e-post

Søk nå

Vil du bli vår nye kollega i Vaag Reklamebyrå?
Vi vil gjerne høre fra deg!

Kontakt vår kreative leder,
Richard K. Johansen.

Ring 48 32 66 98 eller send e-post

Vi tilbyr:

Hos Vaag Reklamebyrå vil du bli en del av et inkluderende fagmiljø som jobber helhetlig med kommunikasjon, kreativitet, teknologi og markedsføring. Kompetanse, erfaring og en oppriktig tilnærming til faget med hjerte og hjerne er egenskapene som gjør at vi både er en utviklende arbeidsplass og en god rådgiver for våre kunder. Vi er et byrå, som stadig er i utvikling. Hos oss vil du få stor mulighet til å være med å forme din egen arbeidsplass, og veien videre for byrået.

Slik er det å jobbe i Vaag

Vi møter opp på jobb med ærlighet og vennlighet, handler med integritet og medfølelse, jobber med lidenskap og ydmykhet og leder med fortreffelighet og humor. Hos oss er mangfold en styrke, da vi tror at det gjør oss bedre, gir oss flere perspektiver og bidrar til at vi jobber sammen mot våre fellesmål.

 

Vi har et åpent sinn for nye måter å tenke og gjøre på. Alles bidrag heves, og vi støtter og oppmuntrer hverandre. Med ansatte, kunder og partnere bygger vi relasjoner som varer. Med hjerte og hjerne skaper vi suksess og resultater for våre kunder. Vi har gode lønnsbetingelser, samt fokus på karriereutvikling og kompetanseheving.

 

Du bestemmer selv hvor langt du vil nå, for vi stopper deg ikke. Er det et kurs du gjerne vil ta, ja da ser vi på mulighetene sammen. Vi er opptatt av at alle ansatte skal trives hos oss, og vi feirer gode resultater.