Vaag Byrå og Layher sammen til nye høyder.

Verdens ledende produsent av stillaser har valgt Vaag til levering av markedsføringsaktiviteter og strategi.

Layher Norge

Verdens ledende produsent av stillas.

Vaag er stolt og takknemlig over å ha signert en strategisk samarbeidsavtale med Layher Norge AS. I 75 år har den internasjonale virksomheten vært et godt etablert navn i stillasindustrien. Layher er representert i over 40 land i hele verden, og har spisskompetanse på stillasløsninger innen bygg og anleggsbransjen, industri, offentlige og private aktører.

Helhetlig markedsførings-
strategi

Det er gøy å bli utfordret av en verdensomspennende virksomhet. Men det er også med stor ydmykhet at Vaag tar fatt på oppgaven med å utvikle Layher Norge AS sin strategi og markedsføringskonsept. For å hjelpe stillasprodusenten med å nå sitt fulle potensial, stiller Vaag med et tverrfaglig team. Vi har lang erfaring med å lage gode og kundeorienterte løsninger på tvers av kanaler. Sammen skal vi lage en effektiv markedsstrategi som når ut til målgruppen, og er utviklet for morgendagens varer og tjenester.

 

Fremoverlent team

Layher er en offensiv bedrift, som ser viktigheten av innovasjon og kontinuerlig utvikling. Vi mener at Vaag og Layher er en god match, og takker for tilliten til vår faglige kompetanse. Sammen skal vi ta ut det beste av hverandre, og skape resultater i toppsjiktet. Vi skal våge å tenke annerledes, være kreative og se muligheter. Vi er klare for fremtiden med Layher.