Reklame med hjerte og hjerne

Med stort fokus på håndverk og kvalitet vil Vaag hjelpe deg å løse din utfordring.

Ønsker du bare å kjøpe noen timer med design og strategi eller har du et større prosjekt du ønsker å få i gang og er på utkikk etter en langsiktig samarbeidspartner? Uansett hva det måtte være – vi kan hjelpe deg.

Vaag er et reklamebyrå som gjennom lang erfaring og bred kompetanse utfordrer deg som kunde til å gå nye retninger for å utvikle din merkevare. Vi våger å tenke annerledes samtidig som vi ivaretar ditt kommunikasjonsbehov.

Bruk hjerte

For å treffe hjertet til forbruker, må du være villig til å åpne ditt eget. Våge å være ekte, ærlig og varm. Du må vise at du forstår de utfordringene som kundene opplever i livet, og møte dem med empati og respekt.

Gjennom historier som kundene kjenner seg igjen i, knyttes bånd og skaper grobunn for vennskap. Gjennom produkter og tjenester som løser reelle utfordringer skapes livslange preferanser. Uten hjerte er reklame bare tomme ord.

Bruk hjernen

Forbrukere er smarte, og gjennomskuer lett forsøk på smiger. De kjeder seg fort, og bruker ikke lang tid på å velge bort dem som kaster bort tiden deres. Derfor gjelder det å vite når det passer å snakke om hva, hvor lenge og ikke minst hvor komplisert.

Det er jo sånn at de fleste foretrekker et godt komponert måltid. Likevel er det ganger man bare har lyst på en pølse i brød. Man må bare være åpen for å kunne servere begge deler, alt etter anledningen.

Som vi pleier å si: god kommunikasjon krever gjerne litt hjerne.    

Våre kunder

Et utvalg av våre kunder vi har vært så heldige å få hjelpe.