Nye godbiter til våre firbeinte venner.

Gresshoppa Aktiv AS kan skilte med at de leverte utstyr til Roald Amundsen da han planla sin ekspedisjon til Sydpolen i 1910. Og nå kan Vaag skilte med at byrået er valgt til å redesigne porteføljen til fôr- og utstyrsleverandøren.

Vaag er veldig glad for samarbeidet med Gresshoppa om å lage designet til en helt ny hunde- og kattemat serie. Leverandøren har en sterk posisjon i det norske markedet, og er kjent for å være blant de aller beste når det kommer til utstyr og fôr til hunder og katter. Gresshoppa har fokus på kontinuerlig forbedring og utvikling av sine produkter. Og nå skal snart en ny matserie lanseres.

 

Et team av dyktige folk

Med tilhold under samme tak, i Gammelgata 28 i Brumunddal, samarbeider Vaag med Ricardofoto på flere prosjekter. Vaag er i oppstartsfasen med å designe et nytt pose- og etikettdesign til Gresshoppa, og Ricardofoto står for produktfotoene til matserien. Det er en styrke at vi kan sette sammen et team av spesialister som følger prosjektene fra start til slutt. Gresshoppa får en helhetlig avtale, med ett kontaktpunkt.

 

Nye og store øyeblikk

Vaag ønsker å ta Gresshoppa til neste nivå med et nytt design. Vi gleder oss til å videreutvikle profilen, og skape resultater. Og ikke minst ser Vaag fram til å jobbe tett sammen med innovative og hyggelige folk i Gresshoppa, og til lansering av den nye matserien.